Bez kamuflażu – możliwości ochrony warzyw i truskawek w Zielonym Ładzie
1 marca 2022, godzina 10.00
1 marca 2022, godzina 10.00
Rozpoczęcie spotkania – Katarzyna Wójcik, redaktor naczelna WiOM
Zielony Ład – szansa czy zagrożenie dla ochrony truskawki i pomidora – dr Małgorzata Tartanus IO w Skierniewicach
Agroekologia w uprawie marchwi, kapusty i cebuli – przed czym można ochronić te gatunki, stosując rozwiązania dzisiaj dostępne dla systemów ekologicznych, a co wymaga nowych opracowań? – dr Beata Studzińska – doradca ekologiczny
Rozwiązania ICB Pharma w uprawie warzyw i owoców bez pozostałości - mgr inż. Ewa Bałazińska, ICB Pharma
AGRO-SORB to zdrowie dla plantacji - Tomasz Harciarek, Agro-Sorb
doradca terenowy
prezes zarządu
redaktor naczelna - moderatorka spotkania
Skontaktuj się z nami telefonicznie:
61 886 29 60
Zaktualizuj przeglądarkę lub zainstaluj przeglądarkę nowszej generacji.