WEBINARIUM

Rolnictwo ekologiczne - szansa na konkurencyjność i zdrowie konsumentów

6 czerwca 2022, godzina 13.00

PARTNER GŁÓWNY

PATRONAT MEDIALNY

PROGRAM WEBINARIUM

  • 13.00
    Rozpoczęcie webinarium i powitanie uczestników - Bartłomiej Czekała, Dyrektor PWR Online/Redaktor naczelny portali Grupy PWR
  • 13.05
    Dlaczego rolnictwo ekologiczne to ciekawe zagadnienie dla polskich producentów żywności? - rozmowa z Maciejem Piskorskim, Dyrektorem Departamentu Produktów Agro w Banku BNP Paribas
  • 13.15
    Korzyści i koszty inwestycji w rolnictwo ekologiczne - prof. dr hab. Mariusz Maciejczak, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • 13.40
    Rozpoczęcie produkcji ekologicznej - zgłoszenie, konwersja, kontrola i certyfikat - Dorota Metera, BIOEKSPERT Sp. z o.o.
  • 14.15
    Produkcja żywności ekologicznej to zdrowe środowisko i zdrowe społeczeństwo - prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • 14.45
    Dyskusja podsumowująca z udziałem prelegentów i rolników ekologicznych
  • 15:25
    Zakończenie webinarium

PRELEGENCI, PROWADZENIE

Komitet organizacyjny

Nasz komitet organizacyjny

Sprzedaż została zakończona

Masz problem z zamówieniem?

Skontaktuj się z nami telefonicznie:
61 886 29 60

Twoja przeglądarka nie jest wspierana.

Zaktualizuj przeglądarkę lub zainstaluj przeglądarkę nowszej generacji.