Rolnictwo ekologiczne - szansa na konkurencyjność i zdrowie konsumentów
6 czerwca 2022, godzina 13.00
6 czerwca 2022, godzina 13.00
Doktor habilitowany ekonomii, profesor i dyrektor Instytutu Ekonomii i Finansów w SGGW. Specjalista do spraw ekonomiki rolnictwa, agrobiznesu oraz biogospodarki. Jest auditorem wiodącym i technicznym w Polskim Centrum Akredytacji.
Prezes Zarządu BIOEKSPERT Sp. z o.o. jednostki certyfikującej w rolnictwie ekologicznym, członek Rady IFOAM Organics Europe, Komitetu Akredytacji IOAS Rady Rolnictwa i Produkcji Ekologicznej przy Ministrze Rolnictwa, Komitetu Monitorującego PROW.
Pracuje w Zakładzie Żywności Ekologicznej w Instytucie Nauk o Żywieniu Człowieka w SGGW. Prezes Stowarzyszenia Forum Rolnictwa Ekologicznego im. M. Górnego. Prowadzi szereg projektów badawczych oraz wdrożeniowych dot. ekologii.
Dyrektor Departamentu Produktów Agro w Banku BNP Paribas. Absolwent Marketingu i Zarządzania w Agrobiznesie na wydziale Ekonomiczno-Rolniczym Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
rolnik ekologiczny z Lubiesza, producent m. in. truskawek, malin i borówek
właściciel 276-hektarowego gospodarstwa ekologicznego SĄTYRZ
Redaktor naczelny portali m.in. topagrar.pl, warzywaiowoce.pl i profitechnika.pl oraz dyrektor Działu PWR Online . W latach 2017-2018 szef zespołu top agrar Polska Online, a w latach 2019-2020 zastępca redaktora naczelnego top agrar Polska.
Skontaktuj się z nami telefonicznie:
61 886 29 60
Zaktualizuj przeglądarkę lub zainstaluj przeglądarkę nowszej generacji.